Beklædning Kvinder

Dalia

Hos Uldsnedkeren finder du altid et udvalg af styles fra Dalia. De står for tidløst og funktionelt design samt godt håndværk.

Som de selv beskriver…

Kollektionerne har sine helt egne tidsløse signaturer. Designet karakteriseres af klassiske snit, perfekt pasform og legende nordiske farver, der tilsammen sikrer et smukt og skarpt udtryk. Ethvert stykke tøj i hør og uld er et produkt af godt håndværk, hvor både fine detaljer og funktionalitet er i top.

Hos Dalia stræber de efter at producere slow fashion. De er ikke perfekte, når det kommer til bæredygtighed, men de arbejder målrettet med at undgå spild, bruge naturlige materialer og skabe gode vilkår for medarbejderne. De skaber tøj i høj kvalitet, som kan holde til at blive brugt i mange år, hvis du giver det den rigtige pleje.

Kollektionerne laves i str. 36-48.